Hvad har du brug for?
Et samarbejde mellem dig og os.

Vi arbejder med 1-1 sessioner hvor der er en mulighed for at gå i dybden med specifikke temaer eller udfordringer, der fylder i dit liv. Uanset hvilken form for session, du vælger, kan du være sikker på, at du får både den støtte, omsorg og de udfordringer, du har brug for, for at komme derhen, hvor du ønsker.

Vi anbefaler dig at indgå i et forløb, hvis du vil arbejde med større temaer. I et forløb vil vi bruge det første møde primært til at afklare, hvad dine udfordringer eller problemstillinger er, hvorefter vi vil give dig en tilbagemelding på, hvor mange gange, vi vurderer, der skal til, for at vi får arbejdet os gennem dine temaer. Samtidig vil vi give et bud på hvordan der er mulighed for at blande vores ydelser for at opnå størst mulig effekt og klarhed for dig i dine udfordringer.

Måske oplever du, at selvom du tidligere har været i terapi, healing, på selvudviklingskurser eller har modtaget coaching over længere tid, så er der stadig temaer og problemstillinger, som alligevel bliver ved med at dukke op i dit liv. Det er en helt naturlig og menneskelig ting. Vi bruger derfor kropsterapien som en forlænget arm til at afdække, hvad der gemmer sig i dig og (måske helst) ikke vil kigges på eller som kan være svært at sætte ord på. Ved hjælp af støttende coaching og tolkning sætter vi ord på det som kroppen prøver at udtrykke eller gemmer på. Smerter, spændinger, ”sygdomme” kan sætte sig i vores kropsholdninger som et råb om hjælp til at løse en indre (bevidst eller ubevidst) konflikt.
Vi er allesammen præget af vores fortid, vi har alle gennem vores levede liv lavet mønstre og forsvarsmekanismer for at passe på os selv, og det er et livslangt arbejde, hvis vi ønsker at kigge på nogle af disse mekanismer for at blive hele, stærke, fri og autentiske udgaver af os selv. Derfor er der hele tiden sider og aspekter af os selv, der kalder på yderligere opmærksomhed, healing, yderligere fordybelse og omsorg. Måske har du stadig brug for at arbejde terapeutisk med disse ting, blot i en dybere form, men det kan også være, at du har brug for en mere kontinuerlig fastholdelse og sparring. En del vælger derfor, efter et mere intensivt terapiforløb hos os, at være i et forløb som strækker sig over længere tid, men hvor vi mødes med større intervaller – fx en gang om måneden eller engang hver-anden måned.

Du kan vælge blot at komme nogle få eller en enkelt gang, hvis du har en mere specifik udfordring, som du ønsker at få af-klaring, healing eller forløsning omkring. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så kontakt os, for en snak om, hvad der er dine behov.

Terapi, healing og coaching handler om tillid. Du er derfor også meget velkommen til at ringe til os, hvis du føler dig usikker på, om vi er de rigtige personer til at hjælpe dig.