Bowtech

Hvad er Bowtech terapi?

Bowtech-terapi er en behandlingsform, som arbejder med musker og bindevæv. Behandlingen består af en serie blide greb over muskler, sener, led, ledbånd og nerver – behandlingen kan i et vist omfang udføres uden på tøjet.

pulserende massage, åndedrættet og meridianerne på kroppen. Kropsterapi er til dig, der gerne vil lære dig selv endnu bedre at kende og som er nysgerrig på at arbejde med kroppen. Du kender sikkert dit hoved og din måde at agere på i livet særdeles godt og ved måske godt, hvad der er dine udfordringer her i livet.

Selvom du kan være klog på dit liv, bliver kroppen alligevel nogle gange presset ud i situationer og begivenheder, så kroppen siger fra og forsøger at fortælle dig noget. Det kan komme til udtryk på mange måder. Måske du har ondt i en skulder, lysken, ryggen eller et andet sted på kroppen. Men har du tænkt over, at de fysiske smerter kan hænge sammen med noget andet?

En behandling

En behandling varer ca. 60 minutter

Til at starte med har vi en indledende samtale, hvor jeg blandt andet spørger ind til din situation for at blive klogere på, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Derefter foregår resten af behandlingen på briksen, hvor du som udgangspunkt ligger i dit undertøj med et tæppe over dig.

I behandlingen er der pauser mellem hver serie af greb. Pauserne er et vigtigt element i behandlingen. De giver kroppen tid til at registrere effekten og drage nytte af behandlingen.
Behandlingen foregår fortrinsvis i tavshed – ud over samtale omkring, hvad du oplever / registrere i kroppen i pauserne.

Behandlingen afsluttes med en samtale om hvad du har registreret i kroppen, hvad du kan forvente i de kommende dage og hvordan du skal forholde dig.

Bowen-terapien kan tage mange former, og ikke to behandlinger er ens.

Fælles for alle behandlinger er, at de tager udgangspunkt i dig; din nuværende situation og hvor du gerne vil hen.

Hvordan arbejder jeg med Bowtech- terapi?

Bowtech-terapi handler om at vi tager udgangspunkt i det helbredsproblem som du er kommet til mig med. Sammen går på opdagelse og undersøger hvad der kan ligge til grund for den smerte/spænding du har i din krop.

Kroppen er dog meget intelligent og ved hvor det er vigtigst at reparere først så derfor kan man opleve at en Bowtech terapi for eks.vis skuldersmerter eller astma først reparere bindevæv og muskler i ryggen.

En Bowtech-terapi giver – efter ganske få behandlinger – en behagelig afspænding i muskler og led. De fleste oplever en vedvarende sænkning af hverdagens generelle stressniveau. Ofte forsvinder akutte smerter helt efter få behandlinger. Mere kroniske tilstande behandles over længere tid og kræver opfølgning.

Kombi-behandling

Til dig, der har brug for lidt ekstra.

Under en kombi-behandling kombineres både Bowen-terapi og kropsterapi i en længere og afslappende behandling.

En behandling varer 90 minutter