Samtaleterapi

Hvad er samtale – terapi?

Samtaleterapi er et sted, hvor din historie kan få lov til at udfolde sig. Det er en scene, hvor dit liv kan blive vist frem. Det er et sted, hvor du kan tage dit liv frem i lyset; kigge på det, undre dig, skælde ud på det, smide unødvendige ting ud, om-arrangere og måske finde – små indsigter – som du helt havde glemt, var der.

En samtale vil kunne støtte dig i at få større balance i dit liv, både indadtil og i dit samvær med andre. Med NLP coaching vil du have nemmere ved at tage de beslutninger, som er rigtige for dig, og du vil få et langt klarere billede af, hvor du er i dit liv, og i hvilken retning du ønsker at bevæge dig. (uddannelse, job, parforhold, flytning, livs-valg m.m.)

Til at starte med har vi en indledende samtale, hvor du fortæller lidt af din historie, hvad der har bragt dig hertil, og hvad det er, du ønsker at opnå med samtaleterapien. Herefter får samtalen lov til at udfolde sig. Jeg guider og styrer retningen og bringer måske øvelser, refleksioner og spørgsmål i spil. Sammen udforsker vi det tema og de spørgsmål, du er kommet med, og måske dukker nye spørgsmål op?

Vi stopper indimellem op, samler trådene og ser, hvor vi er havnet. Hvilke indsigter har der været? Hvad er du blevet opmærksom på? Er der noget, der har ændret sig? Hen imod slutningen begynder vi at runde af – vi samler alle guldkornene – og trækker trådene tilbage til hvor, vi startede.

Hvor er du lige nu? Hvad mærker du lige nu? Hvad er det næste, der skal ske?