Kropsterapi

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en behandlingsform, som bl.a. arbejder med pulserende massage, åndedrættet og meridianerne på kroppen. Kropsterapi er til dig, der gerne vil lære dig selv endnu bedre at kende og som er nysgerrig på at arbejde med kroppen. Du kender sikkert dit hoved og din måde at agere på i livet særdeles godt og ved måske godt, hvad der er dine udfordringer her i livet.

Selvom du kan være klog på dit liv, bliver kroppen alligevel nogen gange presset ud i situationer og begivenheder, så kroppen siger fra og forsøger at fortælle dig noget. Det kan komme til udtryk på mange måder. Måske du har ondt i en skulder, lysken, ryggen eller et andet sted på kroppen. Men har du tænkt over, at de fysiske smerter kan hænge sammen med noget andet?

En behandling

En behandling varer ca. 60 minutter

Til at starte med har vi en indledende samtale, hvor jeg blandt andet spørger ind til din situation for at blive klogere på, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Derefter foregår resten af behandlingen på briksen, hvor du ligger i dit undertøj med et tæppe over dig.

Kropsterapi behandlingen kan tage mange former, og ikke to behandlinger er ens.

Hvor én behandling måske er energisk, konfronterende og maskulin, er en anden måske mere blid, afspændende og med dybe tryk.

I nogle behandlinger vil der være meget fokus på psykiske og følelsesmæssige temaer, mens det i andre vil være mere ordløst og i højere grad handle om at afspænde, udvide og ændre en kropslig tilstand.

De fleste behandlinger er en kærlig blanding af det hele.

Fælles for alle behandlinger er, at de tager udgangspunkt i dig; din nuværende situation og hvor du gerne vil hen.

Hvordan arbejder jeg med kropsterapi?

Kropsterapi handler om at vi sammen går på opdagelse og undersøger hvad der ligger til grund for den smerte/spænding du har i din krop.
En kropsterapi behandling går i dybden og du vil føle en forløsning allerede efter din første kropsterapi behandling.

Kombi-behandling

Til dig, der har brug for lidt ekstra.

Under en kombi-behandling kombineres både zoneterapi og kropsterapi i en længere og afslappende behandling.

En behandling varer 90 minutter